Contact opnemen?085 06 06 069

Disclaimer

ALGEMENE DISCLAIMER

Hoewel aan de inhoud van deze website grote zorg is besteed, aanvaardt Diekstra Van der Laan Advocaten geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheden daarvan. De op deze website weergegeven teksten bevatten geen adviezen of aanbevelingen. Op de inhoud daarvan kan niet zonder meer worden afgegaan. Diekstra Van der Laan Advocaten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het overnemen, gebruiken of toepassen van de op deze site voorkomende gegevens door bezoekers. Diekstra Van der Laan Advocaten is niet aansprakelijk voor virussen, ontstaan door het gebruik van de website en het behoort tot uw verantwoordelijkheid om deze middelen en eventuele bijlagen hierop te scannen of anderszins te controleren.

E-MAIL DISCLAIMER

De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde(n) en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en ons te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden. Diekstra Van der Laan aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van Diekstra Van der Laan Advocaten van toepassing. In die voorwaarden is een beperking van onze aansprakelijkheid opgenomen. Een kopie van de algemene voorwaarden wordt u op verzoek toegezonden.

 • Home
 • Over ons
 • Rechtsbijstand
 • Onze mensen
 • Nieuws
 • Contact
 • Zaak aanmelden
 • Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in of bel direct naar 085 06 06 069!

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.

  Ik ga akkoord Lees meer